Vocea Transilvaniei

 Breaking News

„Saga” retrocedării casei din Sibiu a familiei Iohannis continuă. Dosarul de la Braşov a fost amânat – UPDATE

Braşov
„Saga” retrocedării casei din Sibiu a familiei Iohannis continuă. Dosarul de la Braşov a fost amânat – UPDATE

sursa foto: ziarulargesenilor.ro

loading...
🕔 luni, 25 ianuarie 2016, 10:28

Preşedintele Klaus Iohannis va afla dacă îşi recuperează casa din Sibiu pierdută în instanţă abia la vară. Instanţa de la Curtea de Apel Braşov, cea care judecă recursul formulat de Iohannis şi soţia sa, a decis amânarea cauzei.

UPDATE 12:10

Informaţiile publicate anterior de Vocea Transilvaniei au fost confirmate de instanţa din Braşov.

„Având în vedere lipsa de procedură cu intimata Baştea Rodica, amână judecarea cauzei la 6.06.2016, ora 10,00”, se arată în decizia instanţei.

Potrivit unor informaţii obţinute de Vocea Transilvaniei, dosarul a fost amânat pentru data de 6 iunie.

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Răzvan Cosmin Dicu, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că pe rolul completului care judecă această cauză sunt mai multe dosare, iar şedinţa nu s-a încheiat la ora publicării acestei ştiri.

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut, în instanţă, pe 12 noiembrie, imobilul din centrul istoric al Sibiului. Instanţa de la Curtea de Apel Braşov a admis atunci excepţia invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov.

Citeşte şi Iohannis „cinci case”. Preşedintele României a PIERDUT în instanţă una dintre casele pe care le deţine în Sibiu

Klaus Iohannis a contestat decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Braşov printr-o contestaţie în anulare.

De asemenea, familia Iohannis a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție o cerere prin care solicită strămutarea de la Curtea de Apel Brașov a dosarului având ca obiect contestația în anulare formulată împotriva decizie instanței din noiembrie 2015 prin care cei doi soți au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului.

Citeşte şi Iohannis nu are încredere în justiţia din Braşov şi vrea strămutarea dosarului privind casa pierdută în instanţă

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!
 
loading...

Comments

comments

3 comentarii

 1. corecticus nemtalaus
  corecticus nemtalaus ianuarie 25, 14:12

  Sa speram ca Dna Livia Stanciu va fi corecta si de data asta, data trecuta i-a amanat speta cam mult domnului Klaus, si-a batut joc de el, in timp ce in toata tara, pentru aceiasi speta, toti primarii fusesera absolviti de urmarirea penala, numai el, saracul, a fost condamanat !. Sa speram ca de data aceasta lucrurile vor fi in favaoarea sa, auzi saracul, sa ii fie luata a sasea casa prin hotarare definitiva a justitiei. Ca de-aia e definitiva, sa se poata schimba ! Corect ba neamtu` asta, ce mai.

  Răspundeți la acest comentariu
 2. serban
  serban ianuarie 25, 19:07

  FAPTUL CÄ PRESEDINTELE TÄRII A OBTINUT O CADÄ PRIN FLSIFICAREA ACTELOR DE PROPRIETATE ESTE FOARTE GR
  SI MAI GRAV MI SE PARE CUM ÎNCEARCÄ SÄ MODIFICE O DECIZIE DEFINITIVÄ O TARÄ DE HOTI NUPOATE AVEA DECAT UN PRESEDINTE PENAL: fAPTUL CA ESTE ATAT DE PREZENT CA PRESEDINTE MÄ FACE SA BANUIESC CA TRAGE DE TIMP( (DE IMUNITATE) PANA FAPTA PENALA SE PRESCRIE: NU VREA SA RISTE O DEBARCARE INAITNE-A MINTIT SI NE MINTE IN FIECARE ZIU CU CUVANTÄRILE LUI FARA CONTINUT! NU E ASA CUM PARE!

  Răspundeți la acest comentariu
 3. arhimede
  arhimede ianuarie 30, 10:21

  trage de timp sa-i schimbe pe aia din justitie, de la dna, sa-si poata face smecheriile

  Răspundeți la acest comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *

 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • YouTube
 • RSS Feed
Jidveihttp://www.mustdejidvei.ro
coral impex
Azomures
Platinia Living in Luxury
Slide1

Urmărește-ne!

Napoca-Taxi-02

Doi proprietari

2proprietari