Vocea Transilvaniei

 Breaking News

Scrisoarea unui medic nutriționist către toți românii: ”Nu poți scăpa de cancer devenind vegetarian”

Analize
Scrisoarea unui medic nutriționist către toți românii: ”Nu poți scăpa de cancer devenind vegetarian”

Foto: arhivă

loading...
🕔 luni, 14 martie 2016, 18:26

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a făcut o ”mărturisire” legată de ”secretul tinereții fără bătrânețe si al vieții fără de moarte”. Mai precis, Mihaela Bilic a menționat faptul că bolile grave nu se pot vindeca printr-un regim drastic. Mai mult, medicul nutriționist le-a explicat fanilor săi de pe rețeaua de socializare Facebook faptul că o dietă fără grăsimi nu oferă protecție împotriva infarctului și nici un meniu vegetarian nu „scapă” de cancer. 

Vocea Transilvaniei vă redă în continuarea scrisoarea integrală a Mihaelei Bilic, cu privire la modul în care oamenii trebuie să perceapă mâncarea.

Secretul tinereții fără bătrânețe si al vieții fără de moarte…
…nu sta in mâncare:( Intâlnesc deseori persoane care imi cer sfaturi in legatura cu mancatul sanatos, care vor sa stie cum sa-si pastreze sau sa gaseasca/regaseasca tineretea, tonusul, echilibrul, starea de bine, vivacitatea, agerimea minții, înțelepciunea, pacea sufleteasca. Ei bine, dragii mei, pot sa va spun ca asteptati prea multe de la o farfurie cu mâncare :)
O fi important ce bagam in gura, cât si cum mâncam, dar de aici până la a dobandi nemurirea si sanatatea prin intermediul alimentelor, e cale lunga. In primul rând nu-ti poti nega/schimba genele, destinul, soarta. A avea un stil de viata echilibrat ajuta, dar nu e miraculos. Nu poti scapa de cancer devenind vegetarian si nici protectie împotriva infarctului nu primesti daca elimini grasimile din dieta. Nu poti vindeca bolile grave printr-un regim drastic/special si nici nu trebuie sa crezi ca boala reprezinta o pedeapsa pentru „prostiile” pe care le-ai mancat.
Ar fi prea simplu sa putem dobândi controlul asupra vietii doar stiind ce sa mâncăm. Hrana e unul din elementele pe care trebuie sa le luam in calcul insă, din păcate, nu cel mai important. Exista factori cu impact mult mai grav si pe care, de multe ori, nu-i vedem/simtim. De la poluare la stres, de la defectele genetice la procesul firesc de îmbătrânire, totul ne afecteaza sanatatea. Incepem sa „ruginim” de la prima gura de aer pe care o respiram la nastere, oxigenul e cel mai important agent oxidativ. Soarele, zaharul, toxinele din mediu, lasa si ele urme. Si cel mai rău ne facem singuri neștiind sa exteriorizam/neutralizam energia negativa, stresul, grijile. Nemultumirea si necazurile ne îmbolnăvesc mai mult decât mâncarea.
Asa că nu vă mai umpleti cu suspiciune si neâncredere farfuriile ci căutați sa va trăiti viata frumos, cu bunătate, liniste si împacare. Atât cât o fi ea de lungă!”, a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Secretul tinereții fără bătrânețe si al vieții fără de moarte……nu sta in mâncare:( Intâlnesc deseori persoane care…

Posted by Mihaela Bilic on Thursday, 10 March 2016

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!
 
loading...

Comments

comments

5 comentarii

 1. rasputin
  rasputin martie 15, 15:17

  bravo, bine ai grait, postul de pacate nu be bucate lungeste viata, da cine sa priceapa ?

  Răspundeți la acest comentariu
 2. alexa popa
  alexa popa martie 16, 13:22

  E poaivil ca in viitor sa o vedem pe dna doctor infulegand din burgeri pe datorie cat baga perfuzia cu chemo, la fel ca toate rudele ei, ca e ingropata in datorii si gata sa moare, dar macar a mai ajutat 2 companii farmaceutice.

  TREZIREA!

  Răspundeți la acest comentariu
 3. unforgiven
  unforgiven martie 17, 17:51

  Femeia are perfecta dreptate! Habar nu aveti, n-ati inteles ABSOLUT NIMIC din ce a spus dna Mihaela! Degeaba infuleci toata ziua iarba daca viata ta este un haos total!

  Răspundeți la acest comentariu
 4. Gheorhge
  Gheorhge martie 17, 17:58

  Sunt nenumarate cazuri de bolnavi de cancer in faza terminala care s-au vindecat prin dieta extrema ! Asa ca d-na Doctor … vai s-amar de ce spuneti !

  Răspundeți la acest comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *

 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • YouTube
 • RSS Feed
Jidveihttp://www.mustdejidvei.ro
coral impex
Azomures
Platinia Living in Luxury
Slide1

Urmărește-ne!

Napoca-Taxi-02

Doi proprietari

2proprietari