Vocea Transilvaniei

 Breaking News

Tragedie în familia fotbalistului Mihăiţă Neşu. Mama sportivului a încetat din viaţă

Bihor
Tragedie în familia fotbalistului Mihăiţă Neşu. Mama sportivului a încetat din viaţă

Mihai Nesu-sursa foto-libertatea.ro

loading...
🕔 luni, 14 aprilie 2014, 16:17

Momente grele pentru fotbalist Mihăiţă Neşu. Mama acestuia a murit, în această dimineaţă, în jurul orei 04.00. Femeia fusese diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulţi ani, iar boala a revenit pe fond de stres.

Transferat în 2009 de la Steaua la echipa Utrecht, Neşu se afla deja la al treilea sezon în Olanda în momentul în care a avut loc teribilul accident. În mai 2011, ocupa postul de fundaş şi s-a ciocnit în timpul antrenamentului de coechipierul său, Alje Schut.

În anul 2011, la patru luni după accidentarea care l-a redus la paralizie de la umeri în jos, Mihai Neşu făcea o declaraţie tulburătoare: „Oamenii au vise cu ei zburând. Subconştientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez că merg“. Cuvintele de atunci aveau să descrie următorii ani din viaţa fostului fundaş, iar situaţia poate fi, la fel de bine, foarte aproape sau foarte departe de a se schimba.

În ciuda trecerii timpului, Mihai Neşu a rămas un nume amintit constant în rândul publicului stelist. Totodată, de obicei, fotbalistul alegea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă, la Oradea, alături de familie, mereu fiind o prezenţă discretă.

Condoleanţe familiei! Dumnezeu să o odihnească!

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!
 
loading...

Comments

comments

  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS Feed
Jidveihttp://www.mustdejidvei.ro
coral impex
Azomures
Platinia Living in Luxury
Slide1

Urmărește-ne!

Napoca-Taxi-02

Doi proprietari

2proprietari