Vocea Transilvaniei

 Breaking News

Tragedie la o stână din Mureş. Copil de 9 ani găsit sfâşiat de câini

Mureş
Tragedie la o stână din Mureş. Copil de 9 ani găsit sfâşiat de câini

sursa foto: parenting.ro

loading...
🕔 marți, 15 martie 2016, 14:52

Un copil de 9 ani a fost găsit fără suflare la o stână din judeţul Mureş, iar primele cercetări indică faptul că acesta ar fi fost sfâşiat de câini. Este vorba, se pare, despre patru câini de pază de la stâna unde se afla copilul.

Copilul a fost descoperit când deja era prea târziu să se mai poată face ceva pentru el, iar Poliţia a deschis acum o anchetă. La faţa locului au fost chemaţi şi veterinarii de la DSVSA, iar surse din cadrul instituţiei au precizat pentru Vocea Transilvaniei că au fost solicitaţi pentru a consulta câinii care, se pare, ar fi sfâşiat copilul.

Reprezentanţii IPJ au precizat pentru Vocea Transilvaniei că ancheta este desfălurată de Parchet, iar câinii au fost identificaţi şi urmează să se preleveze probe.

Se pare că micuţul se juca în zona stânei în momentul în care a fost atacat de câini. Deocamdată nu se ştie dacă acesta era singur sau se afla cu alte persoane în preajmă. Medicul legist care a preluat cazul efectuează cercetări la faţa locului, urmând ca trupul neînsufleţit al copilului să fie transportat la IML.

Urmează ca autopsia să stabilească exact cauza decesului în cazul copilului, iar dacă se dovedeşte că acesta a murit în urma muşcăturilor câinilor, oamenii legii îl vor cerceta penal pe ciobanul care este proprietarul animalelor de la stâna din Seleuş.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!
 
loading...

Comments

comments

2 comentarii

 1. Ramona
  Ramona martie 16, 10:32

  Ați uitat să menționați și varianta ciobanului – copilul respectiv era însoțit de un altul mai mare care a reușit să fugă, amândoi de etnie romă, și erau la furat de miei! În cazul în care se dovedește că spusele ciobanului sunt adevărate, li se face dosar penal părinților?! Dar presei care „omite” anumite informații?!

  Răspundeți la acest comentariu
 2. Pâlc Zoneliu
  Pâlc Zoneliu martie 16, 12:59

  Se pare că vi se par prea multe.

  Răspundeți la acest comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *

 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • YouTube
 • RSS Feed
Jidveihttp://www.mustdejidvei.ro
coral impex
Azomures
Platinia Living in Luxury
Slide1

Urmărește-ne!

Napoca-Taxi-02

Doi proprietari

2proprietari