Vocea Transilvaniei

 Breaking News

Ponta, atac la Iohannis: Să spună „Danke” că justiția nu s-a sesizat încă să îi ia și casa din Miami

Politică
Ponta, atac la Iohannis: Să spună „Danke” că justiția nu s-a sesizat încă să îi ia și casa din Miami

Ponta și Iohannis / Sursa foto: rtv.net

loading...
🕔 sâmbătă, 20 februarie 2016, 15:19

Fostul premier Victor Ponta îl atacă pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta din urmă a luat apărarea Antenelor în cazul evacuării ANAF, dar și-a retras cuvintele trei zile mai târziu, când a declarat de la Bruxelles că ”nu este de partea unui trust de presă”. Valul de antipatie pe care l-a atras Iohannis pare să îi convină lui Victor Ponta, care a transmis sâmbătă faptul că este curios să vadă ”la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis”. 

Ponta face referire la faptul că președintele Klaus Iohannis a pierdut în instanţă, pe 12 noiembrie, imobilul din centrul istoric al Sibiului care a fost dat în chirie unei bănci comerciale.

Citește și: Amânare în „saga” retrocedării casei din Sibiu a familiei Iohannis. ÎCCJ testează răbdarea preşedintelui

O întrebare simplă – Dvs. ce credeți, la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis?
„Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată.” – declarația lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles.
Dl. Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică și la Domnia Sa – Moșierul?
Păi e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive și executorie a Curții de Apel Brașov (dată încă din luna Noiembrie 2015), să evacueze în maxim 5 zile casa obținută prin fraudă și fals, și să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!
(Și să spună „Danke” că justiția nu s-a sesizat încă să îi ia și casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe țara asta ca după Băsescu, care încă ține casa obținută ilegal în Mihăileanu, să vina Iohannis care își ține casa obținută la fel de ilegal în Sibiu)!”, a transmis Victor Ponta pe pagina lui de facebook.

O întrebare simplă – Dvs. ce credeți, la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus…

Posted by Victor Ponta on Saturday, 20 February 2016

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte VOCEA TRANSILVANIEI pe FACEBOOK!
 
loading...

Comments

comments

1 comentariu

 1. Bibicul
  Bibicul februarie 20, 18:51

  Ce il … grija pe Naum Boy? Sa isi vada de stergerea ilegala a datoriei de peste 500 milioane de Euro a Kazmunai catre statul roman. Sa il … grija de fondurile cheltuite pentru spectacolul ceausist de ziua lui pe Arena Nationala. Ce facea Naumovici daca izbucnea atunci un incendiu si Doamne Fereste mureau oameni? Sa il … grija de dosarele lui.

  Răspundeți la acest comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu *

 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • YouTube
 • RSS Feed
Jidveihttp://www.mustdejidvei.ro
coral impex
Azomures
Platinia Living in Luxury
Slide1

Urmărește-ne!

Napoca-Taxi-02

Doi proprietari

2proprietari